Projects

Ghana

Voor een grote groenteteler in Ghana hebben we nieuwe machines geladen. In deze container zat een grote greppelfrees; deze kan tot 100cm diep en 150 brede greppels maken! Een diepwoeler van Evers met steenbeveiliging, breekbouten zijn verleden tijd. Ideaal bij veel stenen of boomstronken. Om bonen, mais en sojabonen te kunnen zaaien, is een pneumatische zaaimachine van Gaspardo meegeleverd. Dit zware model is uitstekend geschikt voor de Afrikaanse condities.

 

Aardappelrooier naar Chili

Een container met een Dewulf RDT952 is enige tijd geleden vertrokken richting Chili. De rooier is gedemonteerd om in één container verscheept te kunnen worden. Deze klant teelt pootaardappelen en wilde graag zijn oogstcapaciteit verhogen. Inmiddels draait de machine naar volle tevredenheid

Dewulf RDT 952

Dewulf RDT 952

Hak schoffelwerktuig

Onlangs heeft Amatrex een HAK Optinomic schoffelwerktuig afgeleverd bij de Combinatie Haenen. Deze is uitgevoerd voor het schoffelen van uien op bedden van 2,25mtr. De machine is hydraulisch opklapbaar, waardoor er gekozen kan worden om één bed van 2,25mtr of één bed plus twee halve bedden te schoffelen.  

 

Machines voor Mali

Onlangs is een 40f container uit Marknesse vertrokken. Gevuld met een mooie gebruikte MF tractor, een Amazone zaaimachine, een 4,5 tons VAIA kipper, een drietal melkmachines en enkele andere zaken is deze vertrokken richting Mali.

    

Senegal

Ontwikkeling van een grootschalig landbouwproject in Senegal. In dit project was Amatrex verantwoordelijk voor het in het werk stellen van diverse mechanisatie ten behoeve van de teelt van aardappels, uien, pinda's en watermeloenen. Daarnaast was training van het personeel in het gebruik van machines en tractoren een belangrijke opdracht.

Planting sweet potatoes